Stralende Ster workshop voor mama’s of papa’s en hun dochter of zoonHerken je dat? De temperaturen stijgen, de agenda’s lopen snel vol, we zijn aan het afsluiten, terwijl de vakantie eraan komt. En in de tussentijd moeten de kinderen nog hard werken op school, hebben wij als ouders nog hele to do lijsten en vergeten we soms even de rust te nemen voor onze kinderen.

Daarom heb ik iets leuks en tegelijkertijd ook heel zinvols bedacht!

Hoe fijn is het om het schooljaar af te sluiten met even stilstaan bij wat is geweest. Even samen met je kind kijken naar hoe ze gegroeid is, hoe ze zich ontwikkeld heeft. Weet je nog, het begin van het schooljaar? Die nieuwe boeken waarvan je kind dacht dat het de sommen daarin ‘nooit’ zou kunnen maken? En inmiddels? Wedden dat je kind zich enorm ontwikkeld heeft?

Hoe fijn is het, om daar even bij stil te staan? Samen te kijken naar wat bereikt is, waar je kind in gegroeid is en waar je kind dus trots op mag zijn! Hoe fijn is het om even op een rijtje te zetten waar je allemaal trots op kunt zijn? Niet alleen voor nu, maar zeker ook om vol zelfvertrouwen dit schooljaar af te mogen sluiten en vol zelfvertrouwen aan een nieuw schooljaar te kunnen beginnen. (na een heerlijke vakantie natuurlijk!)

Even echte tijd voor jullie samen, waarin jullie allebei met stralende gezichten bezig zullen zijn met en voor elkaar. Een workshop van ongeveer 1,5 uur, waarin jullie samen gaan kijken naar de groei die je kind heeft doorgemaakt. Door een speciaal spel te spelen, sta je stil bij elkaars talenten en kwaliteiten en ga je ook ontdekken hoe je die talenten kan inzetten of misschien al inzet.

Tijdens de workshop zijn jullie echt samen bezig en is er dus volop quality-time voor elkaar. Zelfvertrouwen, je eigen groei zien, gecombineerd met creativiteit, quality-time samen met je kind en trots durven zijn op jezelf staan voorop.

Ondertussen drinken jullie heerlijke thee (koffie of limonade mag ook natuurlijk) en snoepen jullie van het lekkers wat er op tafel staat. 

Wil jij je kind zien stralen? Doe dan lekker mee samen!

Wanneer:

Heb je voorkeur voor een datum, laat het mij dan even weten, dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Oja, ook als cadeautje voor je dochter, zoon, moeder of vader is dit een leuk idee! Dan verpak ik het pakketje nog wat feestelijker!

Locatie: Praktijk de Tovercirkel
Prijs: €27,50 voor jullie samen. Dit is inclusief thee, koffie, limonade, lekkers en materialen.

Belangrijk om te weten: 
Misschien heb je het geluk om mama of papa te zijn van meer kinderen. Toch is het voor jullie echt fijner als je met 1 kind naar de workshop komt. Zodat je echt even quality-time voor elkaar hebt en zowel je kind als jij de aandacht niet hoeft te verdelen.