Stralende Ster workshop voor mama’s en hun dochter of zoon

Speciaal voor alle mama’s en hun dochter of zoon een super fijne workshop!

Het is een enorm hectische tijd. De spanningen van Sinterklaas zijn nog niet weg, of we zijn alweer druk bezig met kerst. Op school moet je kind zich ondanks alles blijven concentreren en ook Corona zorgt nog voor extra spanningen.

Daarom heb ik iets leuks en tegelijkertijd ook heel zinvols bedacht!

Even echte tijd voor jullie samen, waarin jullie allebei met stralende gezichten bezig zullen zijn met en voor elkaar. Een workshop van 1,5 tot 2 uur, waarin jullie elkaar nog beter leren kennen en verrast zullen zijn van de mooie dingen die jullie van elkaar zullen ontdekken.Tijdens de workshop zijn jullie echt samen bezig en is er dus volop quality-time voor elkaar. We spelen een spel waarbij het zelfvertrouwen voorop staat en daarna zijn jullie nog creatief bezig samen.

Ondertussen drinken jullie heerlijke thee (koffie of limonade mag ook natuurlijk) en snoepen jullie van het lekkers wat er op tafel staat. 

Voor wie: Mama’s en hun zoon of dochter

Wanneer:

Maandag 21 december om 13.00 uur, 15.30 of 18.30 uur.

Dinsdag 22 december om 15.00 uur

Woensdag 23 december om 15.30 uur

Maandag 28 december om 13.00 uur, 15.30 uur of 18.30 uur.

Dinsdag 29 december om 15.30 uur.

Locatie: Praktijk de Tovercirkel
Prijs: €27,50 voor jullie samen. Dit is inclusief thee, koffie, limonade, lekkers en materialen.

Belangrijk om te weten: 
Misschien heb je het geluk om mama te zijn van meer kinderen. Toch is het voor jullie echt fijner als je met 1 kind naar de workshop komt. Zodat je echt even quality-time voor elkaar hebt en zowel je kind als jij de aandacht niet hoeft te verdelen.