Aanbod coaching

“Ik kan het toch niet!” 

“Ze willen toch niet met mij spelen!”

Je kind staat voor je. Boos, tranen in haar ogen. Ze wacht op een reactie van jou.

Je krijgt een brok in je keel. Wat zou helpen? “Lieverd, natuurlijk wil er wel iemand met je spelen” of “ach kind, je hebt zo hard geoefend, wedden dat het je gaat lukken?”

Onmacht, dat is wat je voelt. “Trek het je toch niet zo aan schat, je bent een hartstikke lief kind!” Tja, geloofde ze maar eens een keer wat je telkens zegt. Waarom maakt ze zichzelf zo klein? Lijkt ze zich het liefst te willen verstoppen voor iedereen? Je bent haar moeder en je wilt zo graag dat ze blij is met zichzelf.

Hoe fijn zou het zijn als je kind dat ook echt zou geloven. Hoe fijn zou het zijn als je kind vertrouwen heeft in zichzelf, dat het zich weer goed in haar vel voelt zitten? Wat zou het heerlijk zijn als die dagelijkse strijd en onzekerheid voorbij is. Voor je kind, maar zeker ook voor jou als ouder. Je doet zo je best om je kind zelfvertrouwen te geven, maar je weet het nu ook even niet meer. Hoe kun je je kind helpen? En het liefst zo snel mogelijk? 

Hoe zou het voor jullie zijn als je kind weer gaat stralen? Met opgeheven hoofd het schoolplein op durft te lopen? En dat jij je eindelijk geen zorgen meer hoeft te maken om je kind. Dat je erop kunt vertrouwen dat het ‘wel goed zal gaan.’ 

Weet dan dat ik er voor jullie wil zijn. Ik heb een prachtig traject voor jullie ontwikkeld: de ‘Stralende Ster reis naar zelfvertrouwen en kracht’

Dit unieke traject gaat je kind in een zestal wekelijkse coachingssessies weer laten geloven in haar eigen kracht en geeft je kind weer zelfvertrouwen. Jij als ouder krijgt handvatten waar je echt iets mee kunt en je ziet je kind eindelijk weer stralen. 

Wat gaan we doen?

Na een online of telefonische intake ga ik samen met jullie een kennismakingsgesprek aan. Hierin gaan we kijken hoe het nu gaat en wat jullie wensen voor jullie kind.

Vervolgens ga ik in een zestal sessies met jullie kind aan de slag rondom de thema’s:

Na alle sessies is het tijd voor een evaluatiegesprek waarin we kijken of jullie kind en jullie zelf weer durven te stralen. 

Het hele traject bestaat uit allerlei verschillende vooral creatieve werkvormen. We gaan tekenen, knutselen, we gebruiken een visualisatie, spelen prachtige spellen, gebruiken playmobil poppetjes om te laten zien wat er gebeurt in groepjes, ontdekken hoe je je kunt ontspannen en natuurlijk gaan we ook samen praten en geef ik achtergrondinformatie. 

Je kind krijgt bij aanvang van het traject een mooi boekje waarin ze dagelijks wat gaat opschrijven. Kort maar krachtig: 5 minuten maximaal per dag. En jullie als ouders proberen hier ook even bij te zijn. 

Ook kan het zijn dat je kind een creatieve opdracht thuis nog wil afmaken, omdat er tijdens de sessie zelf te weinig tijd voor was om het helemaal af te krijgen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Deze hele ‘Stralende Ster reis naar meer zelfvertrouwen en kracht’ kost 60 euro per sessie. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Natuurlijk kijken we altijd naar wat het beste past bij de behoeften van jullie kind. Er is dus altijd sprake van maatwerk.

Ik ga jullie kind en jullie zelf op alle mogelijke manieren laten stralen, dat beloof ik.

Denk je nu: Ja dit is waar ik naar op zoek ben? Hier word ik blij van? Ik wil mijn kind weer zien stralen? 

Of wil je graag eerst nog wat meer informatie?

Neem dan snel contact met mij op en dan zorgen we er samen voor dat jullie kind weer vol vertrouwen verder kan!

Weet je welkom!

Liefs, Linda