OP WEG NAAR de brugklas

Zit jij in groep 8? Of al in de brugklas? En vind je het nog moeilijk om je huiswerk goed in je agenda te zetten? Of om de hoofdzaken uit teksten te halen? Of lukt het je nog niet om woordjes te leren? Dan is de training “Op WEG NAAR de brugklas” écht iets voor jou! Hierin leer je in slechts drie lessen om deze onderdelen te beheersen. Deze training is een goede start om je middelbare school carrière mee te beginnen.

In drie lessen van 1 uur gaan we:

 kijken welke agenda je het best kunt gebruiken en hoe je zo snel en makkelijk mogelijk je huiswerk op kunt schrijven.

 kijken naar de soorten huiswerk en hoe je grote hoeveelheden huiswerk het beste kunt aanpakken.

 focuslezen, zodat je beter onthoudt wat je leest.

 aan de slag met mindmappen.

 sleutelwoorden herkennen: wat is de kern van een tekst? Wat zijn hoofd- en bijzaken?

 snelle pictogrammen tekenen.

 woordjes en begrippen leren met behulp van gekleurde leerkaartjes

Je leert vele studievaardigheden aan die zeer waardevol zijn!

“OP WEG NAAR de brugklas” is uitstekend apart te volgen, maar bereidt tegelijkertijd ook voor op de cursus “Snel leren=leuk leren”. Deze cursus kun je vanaf de herfstvakantie in de brugklas volgen en leert je ook snellezen, plannen en voorbereiden van je huiswerk en toetsweken.
Door de combinatie van deze twee cursussen te volgen, maak je de overgang van groep 8 naar de middelbare school zo gemakkelijk mogelijk voor je zelf. En zeg eens eerlijk: wie wil dat nou niet?

De training “OP WEG NAAR Snel leren = Leuk leren” is ontwikkeld door Annemieke Groeneveld van Time2Control. Op haar website (www.time2control.nl) is nog veel meer informatie over de training te lezen.

 

Praktische informatie:

De cursus OP WEG NAAR de brugklas kost € 95,- inclusief BTW en materiaal.

Als je je aansluitend inschrijft voor de cursus “Snel leren = leuk leren” krijg je het cursusboek “Snel leren = leuk leren” cadeau.
Nog een extra reden om je SNEL in te schrijven dus!

 

De eerstvolgende workshops vinden plaats op :

De eerstvolgende cursus “OP WEG NAAR de brugklas” wordt, bij voldoende aanmeldingen, gegeven:

 De exacte data zullen nog vermeld worden.

 Wil je graag de cursus volgen, maar lukt dat niet op de aangegeven dagen en tijden? Wil je graag eerder starten? Of wil je graag als groepje deelnemen op een ander moment (minimaal 2 personen), neem dan even contact op via info@detovercirkel.nl.