Kosten Snel leren = Leuk leren!

De kosten bedragen € 279,95 per persoon inclusief BTW en het boek “Snel leren = leuk leren”.
Mocht je het boek al hebben gekocht, dan is de cursusprijs € 250,-, (geef dit dan wel even door).

Hiervoor krijg je:

 6 weken lang 1 uur in de week les in een groep van maximaal 4 personen

Basismateriaal om met alle aangeboden technieken direct aan de slag te kunnen gaan

6 weken lang e-mail coaching naar behoefte

Als er meerdere kinderen uit één gezin worden aangemeld voor dezelfde cursus, dan gelden de volgende tarieven: 1e kind € 250,- | 2e kind € 150,- | 3e kind € 100,- (exclusief het cursusboek)

Na de training kun je tot 6 weken na de cursus nog voor vragen en ondersteuning terecht bij Praktijk de Tovercirkel in de vorm van email coaching, dit zit bij de prijs in begrepen.

Mocht je naar aanleiding van de cursus behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding, dan biedt Praktijk de Tovercirkel jou voor € 35,- per uur maximaal drie uur individuele coaching aan.

Vrijwel alle leerlingen zijn na de training zelf in staat u uitleg te geven over hoe zij hun huiswerk aan moeten pakken, maar soms kan het fijn zijn hier als ouder wat meer zicht op te krijgen. Dan is het mogelijk om na de totale training Snel leren = Leuk leren, één of twee uur samen met uw kind te komen voor extra verdieping. U leert dan met name hoe u uw kind het beste kunt ondersteunen met het plannen en organiseren van het huiswerk. Dit kost € 35,- per uur.