Snel leren = Leuk leren!

Snel leren = Leuk leren?! Voor de meeste middelbare scholieren is huiswerk een noodzakelijk kwaad waar ze het liefst zo laat mogelijk mee starten. Hierdoor vallen de cijfers vaak tegen en is het niet altijd even gezellig in huis. Er zijn ook leerlingen die uren achter elkaar leren en dan nog steeds niet klaar zijn met hun huiswerk. Zij hebben geen tijd meer voor sport of vrienden en ook bij deze leerlingen vallen de cijfers soms tegen. Ook zijn er leerlingen die door hun dyslexie, adhd, verdriet-ervaringen, hoogbegaafdheid of andere oorzaken niet goed om kunnen gaan met hun huiswerk en lezen.
Voor alle leerlingen én hun ouders biedt de training Snel leren = Leuk leren de oplossing!

De training Snel leren = Leuk leren is ontwikkeld door Annemieke Groeneveld van Time2Control. Op haar website (www.time2control.nl) is nog veel meer informatie over de training te lezen.

Tijdens de training Snel leren = Leuk leren leer je op een efficiënte en goede wijze je huiswerk beter te plannen en organiseren. Ook ontdek je wat jouw manier van leren nu is en krijg je technieken om dit te verbeteren. Zo leer je 2 tot 4 keer sneller lezen, samenvatten met behulp van mindmaps en beter onthouden door gebruik te maken van verschillende geheugentechnieken. Doordat we in groepjes van maximaal 4 leerlingen werken, is de kracht van de groep erg groot. Hierdoor worden alle leerlingen extra gemotiveerd en uitgedaagd om met de training aan de slag te gaan.

De training is geschikt voor middelbare scholieren van alle leerjaren vanaf vmbo-t tot gymnasium. Ook voor studenten is de training zeer bruikbaar.

De training vindt gedurende 6 weken 1 uurtje per week plaats in de praktijk. Wekelijks oefenen de leerlingen ongeveer een kwartier per dag het snellezen. De andere opdrachten worden met behulp van het eígen huiswerk gemaakt, zodat dit geen extra tijd kost.

Wil jij sneller, leuker en efficiënter leren in minder tijd en met betere resultaten? Geef je dan snel op voor de training Snel leren = Leuk leren!

Praktische informatie:

De kosten bedragen € 279,95 per persoon inclusief BTW en het boek “Snel leren = leuk leren”.
Mocht je het boek al hebben gekocht, dan is de cursusprijs € 250,-, (geef dit dan wel even door).

Hiervoor krijg je:

 6 weken lang 1 uur in de week les in een groep van maximaal 4 personen

 Basismateriaal om met alle aangeboden technieken direct aan de slag te kunnen gaan

 6 weken lang e-mail coaching naar behoefte

Als er meerdere kinderen uit één gezin worden aangemeld voor dezelfde cursus, dan gelden de volgende tarieven: 1e kind € 250,- | 2e kind € 150,- | 3e kind € 100,- (exclusief het cursusboek)

Na de training kun je tot 6 weken na de cursus nog voor vragen en ondersteuning terecht bij Praktijk de Tovercirkel in de vorm van email coaching, dit zit bij de prijs in begrepen.

Mocht je naar aanleiding van de cursus behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding, dan biedt Praktijk de Tovercirkel jou voor € 35,- per uur maximaal drie uur individuele coaching aan.

Vrijwel alle leerlingen zijn na de training zelf in staat u uitleg te geven over hoe zij hun huiswerk aan moeten pakken, maar soms kan het fijn zijn hier als ouder wat meer zicht op te krijgen. Dan is het mogelijk om na de totale training Snel leren = Leuk leren, één of twee uur samen met uw kind te komen voor extra verdieping. U leert dan met name hoe u uw kind het beste kunt ondersteunen met het plannen en organiseren van het huiswerk. Dit kost € 35,- per uur.

De eerstvolgende cursus vindt plaats op :

De eerstvolgende cursus “Snel leren = leuk leren” wordt, bij voldoende aanmeldingen, gegeven op:

 Donderdag 26 september, 3, 10, 24 en 31 oktober en 7 november van 19.00 – 20.00 uur.

 Mocht je liever op een ander moment willen starten, bel of mail dan even, dan zoeken we samen even naar een geschikte datum en tijd!

Wil je graag de cursus volgen, maar lukt dat niet op de aangegeven dagen en tijden? Of wil je graag als groepje deelnemen op een ander moment (minimaal 2 personen), neem dan even contact op via info@detovercirkel.nl.